Tae-bo

Tae-bo este un sport pentru toţi. Dacă iţi place să te antrenezi la limită, să “dai tot ce ai, să transpiri, să te simţi foarte puternic/puternică – atunci apucă-te!  O să-ţi placă la nebunie”. Dacă preferi antrenamente mai elegante şi feminine, dacă iţi place să faci pauze dese şi nu ai nici un pic de rezistenţă, dacă vrei să te uiţi la TV în timp ce faci sport, mai bine du-te la banda de alergare. Însă nici nu ştii ce pierzi!

Caracteristici generale

Aşa cum se ştie, Tae-Bo este mai mult decât un simplu program de exerciţii. A fost creat pentru a provoca nu numai corpul, dar şi mintea, spiritul şi voinţa. Vom desoperi în Tae-Bo o forţå care va aduce schimbåri neobişnuite în viaţa noastrå. Pentru a realiza aceasta, trebuie så ne antrenåm atât fizicul cât şi psihicul în egalå måsurå.

Trebuie så ne amintim întotdeauna cå suntem proprii noştri instructori şi cå depinde numai de noi când şi cum ne modificåm antrenamentul. În funcţie  de condiţia fizicå, inteligenţa motricå şi starea de sånåtate vom şti când trebuie så micşoråm intensitatea antrenamentelor pentru a ne putea însuşi corect tehnica sau când trebuie så mårim volumul de lucru pentru a putea trece la un nivel superior al antrenamentelor noastre.

VĂ AŞTEPTĂM !
asist. univ. drd. MONICA SAKIZLIAN

lect. univ. dr. ROBERT SAKIZLIAN